Tjänster

Från en idé – till ditt nya hem.

 

”Kunden i centrum” är vårt motto och är alltid vår högsta prioritet. Vi anpassar oss till dina behov och inte tvärtom. Att du som kund anlitar oss är det första steget i ett samarbete där vi aldrig erbjuder färdiga arbetsmallar. Varje uppdrag är unikt och vi anpassar oss efter dina önskemål och behov.

Största anledningen till att våra kunder anlitar oss är vårt beprövade sätt att arbeta. Att bygga ska inte behöva vara svårt eller riskfyllt. Det ska vara ett spännande projekt både för dig och för oss med ett gemensamt mål att förbättra ditt hem. Därför är vi extra nogra med planering och ser till att vi har all information vi behöver för att kunna leverera ett bra arbete.


Första kontakten och ta fram en plan.

Att planera och diskutera lösningar är det viktigaste för att du ska få dina idéer uppfyllda. Inom byggbranschen måste man improvisera under byggets gång, men en bra planering är grundläggande och möjliggör önskat resultatet.

Det första steget är att träffa dig och gå igenom i detalj hur du vill ha det. Vi tar emot allt material från anteckningar till skisser för att förstå din vision och vi undersöker därefter förutsättningarna för att nå dit.

Du bokar mötet genom att skicka en offertförfrågan via hemsidan eller ringa 0707 52 62 11.

När vi kommit till en överenskommelse, får du ett skriftligt kostnadsförslag och en arbetsplan samt hur projektet kommer att debiteras.

En bra tumregel är att alltid låta oss få komma och titta. Det kostar dig inget och du får mycket bra information!


Totalt ansvar för hela projektet – skippa projektledarrollen!

En duktig hantverkare kan inte allt utan behöver stöd från andra hantverkare så som elektriker, rörmokare, plattsättare eller finsnickare. Det är vanligtvis du som kund som måste koordinera dessa samt garantera kvalitén på arbetet mot övriga hantverkare.

Här börjar problemen – och de slutar med en grupp hantverkare som skyller på varandra. Vi har däremot löst det på ett mycket enkelt sätt…

Inom företaget finns all kompetens som behövs. Det innebär att du inte behöver hålla kontakt med olika hantverkare för olika arbetsuppgifter och framför allt behöver du inte koordinera bygget själv.

Våra hantverkare är erfarna och vana att arbeta i hem och lokaler under pågående verksamhet.

Den kompetens vi måste hyra in ansvarar vi för och vi garanterar att arbetet blir rätt utfört samt att de får den information de behöver för att kunna göra ett bra jobb. Inga onödiga förseningar eller kostnader – ett smidigt arbetssätt både för oss och för dig som kund.


Påbörja ditt byggprojekt redan idag.

Skicka in din offertförfrågan  eller ring direkt på  0707 52 62 11 .